RSS Feed

Farsele lui Măruţa sunt praf!Am observat în ultimele luni că emisiunea ciumpalacului ăsta,Măruţa,îi cam plac glumele proaste farsele,farse care înainte nu făceau parte din show-ul lui incendiar emisiunea lui talk-show.Poţi lua orice farsă la întâmplare şi vei observa că:

  • Actorii sunt foarte proşti,ori prost plătiţi.Câteodată mai pun complice şi pe vedete,unele dintre ele nevând treabă cu acting-ul.
  • Ni se spune ce şi cum va păţi cel ce ia farsă,deci ni se strică surpriza,distrugând astfel tot farmecul..Măruţa îi zice complicelui`Tu vei fi la masa accea,vei face gălăgie,iar apoi vei face scandal şi vei arunca cu apă pe mine`.
  • Vedetele deja îşi dau seama de prezenta situaţie,ştiind că ciumpalacul umblă cu farse,şi încep cu replică de genu`Hai că ştiu că e farsa`.Unde mai e amuzamentul dacă până şi vedeta s-a prins?

Iar apoi unul dintre actori dezvăluie că e o farsă(Oauuuuu!) şi se aduce tortul,ne mai bagă pe gât şi o replică gen `Farsă marca Happy Hour`.Pur şi simplu detest,mi se pare o copie ieftină a celor de la `Plasa de stele` şi `Jugaru Shukaru`,muuult mai profesionişti.Ceea ce face Măruţa e de prost gust,un timp cu un plan simplu de a ataca o vedetă şi atât.

 

Reclame

One response »

  1. Sincer să fiu nu prea ai dreptate,el arată tot cum a fost aranjată farsa şi aşa.P.S:Dacă erau aşa varză nu le mai televizau.Fă tu mai bun ;).Pace!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: