RSS Feed

Cocalarii adapataţi la orice reţea socială.

Eu şi DevilsHood am observat de la un timp apariţia aşa zişilor `şmecheri ` de pe facebook, care cred că erau foştii `regi` pe vechiul site de socializare `hi5`, practic, cocalarii adapataţi la orice site de socializare.De la o simplă căutare, scriind nume ca `boss`, `smecheru`, `ţiganu` şi altele găsim următoarele:

 • Boss De Boss Timotei-un tip care încă de la pagina peretelui te uimeşte cu faţa lui de mafiot periculos, cu tunsoarea tip `militar`si o poză artistică (în care i-au crescut 2 fire şi le-a dat şi pe alea cu gel). Şi totuşi, ce cauta steagul naţional la fotografii?! E naţionalist sau ne arată că rromi stăpânesc ţara?Cocalarul slabanog
 • Băiat de Baiat-Imi aminteşte de bancul acela cu `Cum se numeşte copilul unor homosexuali? Băiat de băiat!`. Arată ca oricare alt tip cu specific: slăbănog, tricou roz, păr scurt şi gel, scouter la categoria `sub 50 cm 3`. Ah, am uitat de pistol:`Uuuu, ce periculos eşti!`
 •  Şefu Cocalaru-Un fel de om dedicat artei.. menelelor.De la muzică până la filme, canale tv, totul manele! Muzica-Salam, Filme-Poveste de cartier (ăla cu Copilul de H`Aur), până şi tv-ul lui se deschide pe Taraf. Şi da, e un tip slăbănog că vai de el care se încordează pe oglindă, iar la comm-uri, el:`Cel mai bazat sunt`, ca şi cum noi, muritorii de rând, n-am ştii asta..
 •  Mihaitza Smecherasul-un copchil care nici mustaţa nu i-a înflorit bine, şi posibil foloseşte un Nokia 5500 pentru frumoasele lui poze, un total de 2 persoane care au vizitat profilul de facebook. Cel mai tare e pe peretele lui gol pe care scrie la `Altele`-Haine ieftine (probabil un link).
 •  Mic Barosanu-un id ce conţine din start un substantiv nearticulat cu adjectivul. Înafară de faptul că arată ca un copil de 11 ani când defapt e la liceu, mai are şi un perete confuz: are la `Persoane care te inspira` pe Salam, buuun.. Dar apoi la Muzică apar `Rock Music` şi `DnB` (drum and bass). Oricine ştie că nimeni nu poate fi fanul ambelor deodată! Cât despre profil.. un avatar nereuşit cu un program de editat luat de la ruşi, şi grupul lui de prieteni, care se pare că el e cel mai nepopular dintre ei. Şi ce îl face pe el barosan?
 •  Şmecher Vagabond-care e un `şmecher becoming`, cu creasta lui de zici că-i ciuperca, cu web-ul. Deşi aparent neinfluenţabil, este şi el un viitor şmecher cu barbă, e păcat că e deţinatorul a 0 comentarii. Cine ştie poate n-are prieteni.

Acestea au fost doar câteva exemple, mi-ar lua ore să scriu despre fiecare titlu sugestiv, ideea e că nu au dispărut şi nu vor dispărea, poate se vor muta pe Google+(poate au făcut-o deja şi nu ştiu eu).

Ps:Pentru un top asemanator accesati DevilsHood

Anunțuri

One response »

 1. 1)Băiat de Baiat-:))) bai baiatule ala este pistol de jucarie:)))
  2)Şefu Cocalaru-:))) un milimetru de creier:))) apropo neuroni ala care traieste pe parcela aia de creier nu se sinucide de singuratate:))) eu nu ma voi supara( si te asigur ca nici cei care aproba acest post nu vor avea ceva impotriva)
  3)In legatura cu Şmecher Vagabond poate ca este tipul Vagabontului smecher ce nu are nevoie de prieteni… poate in lumea lui este un fel de chuck norris

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: