RSS Feed

Ghid de supravieţuire `Când îţi cade netu`

De multe ori cred că ţi s-a întâmplat să te ia pe neaşteptate o cădere, o conexiune extrem de slăbită sau neexistenta, într-o zi urâtă de duminică, în care cei de la firma nu lucrează, şi care posibil ploaia torenţială a făcut ca tu să nu beneficiezi azi de serviciul de internet. Eu personal am avut odată câteva zile din vacanţa de iarnă, prin jurul sărbătorilor, de atunci sunt mereu pregătit. Astfel, am conceput o listă de `chestii` de bază pentru `atunci când ţi se intamplă:

 • Fă lucrul de început, banalul şi unicul lucru care îl poţi face în primele minute când ţi-ai dat seama: scoţi şi bagi ca fraierul cablul în pc, sperând că netul va `veni`, iar tu îţi vei continua conversaţia cu piţipoanca cu care vrei o `combinaţie`.
 • Asigură-te din timp că iei destule filme, seriale, jocuri, muzică, reviste, toate piratate, pentru bunul timp care îl vei petrece fără facebook-ul tău. Sitcom-urile sunt cea mai bună cale, te pot ţine zile şi nu te plictiseşti; sau `iei de pe torrente` tot rap-ul din `91 până azi şi `asculti până nu mai poti`. Sunt sigur că pe HDD tău există un mic spaţiu pentru toate astea, într-un folder `Rezerva de filme, jocuri, muzica pentru când cade netu`.
 • E posibil să fii în vacanţă/concediu, iar deja filmele, jocurile, muzica nu te mai alină, aşa că treci la faza de `disperare`. Sfatul meu: fă ce n-ai făcut vreodată până acum, ia-ţi inima în dinţi şi deschide o carte. Nu contează, poate fi şi `Fram, urusul polar`sau `Idiotul` de Dostoievski, numai fă-o.
 • Deja au trecut ceva zile iar `netu tot nu vine`. E clar, trebuie să înfrunţi realitatea buddy, trebuie să ieşi afară la lumină! Nu te speria, când vei ieşi afară vei simţi ceva cald pe piele, e doar prietenul nostru Soarele! Poţi să ieşi cu prietenii (dacă ai) undeva, să spargeţi un geam, să vă îmbătaţi în parcuri, ceva amuzant. Sau dacă ai citit până acum prea mult pe net despre `cum se agaţa o fată` e timpul să mergi într-un bar şi să pui în aplicare.
 • Nu în ultimul rând, trebuie să ne gândim şi la viitor cu timpul tău liber, aşa că dacă cel de-al treilea război va urma, eu zic să înveţi una din limbile rusă (chirilic) sau chineză (mandarin). Ştiu ce gândeşti, dar americanii nu au şanse contra lor, aşa că nu te obosi cu engleza ta de baltă de pe facebook. E bine să fii precaut!
Reclame

8 responses »

 1. Bun ghidu ăsta,ar trebui sa facă şi Grylls un show cu aşa ceva,să fie mai explicit :))

  Răspunde
 2. Foarte tare prima poza:))

  Răspunde
 3. :)))))) Ghid de supravieţuire `Când îţi cade netu` este foarte tare frate…:)))

  Răspunde
 4. sau folosesti netu dupa tell=)) conectezi telefonu la pc

  Răspunde
 5. Cel mai tare ar fi sa citesti „Idiotul” direct in rusa 🙂

  Răspunde
 6. Buna asta! :)) Dar cred ca ar trebui folosit si cand nu iti cade netu’, dar ma intreb cum sa ii obligi sa faca asta?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: